ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві позашляховик протаранив "маршрутку" і перекинувся

В машині сиділо двоє чоловіків у стані глибокого алкогольного сп'яніння.

У п'ятницю в Києві на вулиці Хоткевича біля станції метро "Чернігівська" у зіткненні позашляховика KIA та маршрутного автобуса "Богдан" постраждав пасажир KIA, повідомляє кореспондент LB.ua.

Фото: Виталий Мирошниченко

За попередніми даними - водій позашляховика, рухаючись в лівій смузі, раптово вирішив повернути праворуч перед автобусом, який рухався в правій смузі. Але, очевидно, не розрахував маневр, ударив "маршрутку" правим боком, після чого перекинувся набік. Перехожі допомогли вибратися двом чоловікам, які перебували в KIA і поставили машину на колеса. На цьому смуга невезіння для водія KIA не закінчилася - за його словами хтось вкрав сумку, що випала з перевернутої машини, в якій, нібито, була велика сума грошей. На щастя, серйозних травм у аварії ніхто не отримав. Прибулі медики "швидкої допомоги" оглянули всіх учасників ДТП, але від госпіталізації всі відмовилися.

Фото: Виталий Мирошниченко

За словами очевидців - і водій, і пасажир KIA перебували в стані глибокого алкогольного сп'яніння. Через деякий час поліцейські викликали ще раз медиків для пасажира позашляховика, якому стало погано і лікарі "швидкої" чоловіка госпіталізували.

Фото: Виталий Мирошниченко

Фото: Виталий Мирошниченко

Фото: Виталий Мирошниченко

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram