ГоловнаПолітика

В Одесі почалися сутички біля суду через арешт лідера місцевого Автомайдану

Євгена Рєзвушкіна взяли під варту на два місяці.

В Одесі почалися сутички біля суду через арешт лідера місцевого Автомайдану
Фото: http://dumskaya.net

Біля Приморського суду Одеси, який розглядав запобіжний захід для лідера місцевого Автомайдану Євгена Рєзвушкіна, затриманого міліцією, почалися зіткнення.

Як повідомляє "Думская", члени Автомайдану підпалили шини. Їх швидко загасили співробітники міліції. Правоохоронці спробували відтіснити активістів від паркану суду. Виникла невелика бійка.

У цей час Приморський суд Одеси ухвалив взяти під варту лідера Рєзвушкіна строком на два місяці. При цьому для Рєзвушкіна не визначено заставу, при внесенні якої він міг би вийти на свободу.

Лідера одеського Автомайдану звинувачують у нападі на співробітника прокуратури Київського району Одеси Юрія Богомолова. 27 травня активісти Автомайдану, в т. ч. і Євген Рєзвушкін, напали на Богомолова, який представляв держзвинувачення в суді у справі звинуваченого у сепаратизмі журналіста Віталія Діденка.

У вівторок було затримано також лідера одеського відділення "Правого сектору" Сергія Стерненка і куратора "Правого сектору" Комінтернівського району Ярослава Демчука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram