ГоловнаПолітика

Шокін призначив нового прокурора Маріуполя

Прокуратуру Маріуполя очолив Сергій Перхун

Шокін призначив нового прокурора Маріуполя
прокурор Донецкой области Андрей Любович представил нового прокурора Мариуполя Сергея Перхуна
Фото: don.gp.gov.ua

Генеральний прокурор Віктор Шокін призначив Сергія Перхуна прокурором Маріуполя.

Про це повідомляє офіційний сайт ГПУ.

"Сьогодні прокурор Донецької області Андрій Любович представив колективу прокурора Маріуполя - старшого радника юстиції Сергія Перхуна", - йдеться у повідомленні.

У заході взяли участь керівники силових структур та органів влади.

Любович представив Перхуна як "високопрофесійного керівника з багаторічним досвідом роботи на різних посадах в органах прокуратури". При цьому, він підкреслив, що основними пріоритетами у роботі прокуратури сьогодні є боротьба з корупцією і протидія злочинам проти національної безпеки країни.

"Упевнений, що Сергій Перхун зможе об'єднати роботу всіх правоохоронних органів міста для забезпечення законності та правопорядку в Маріуполі", - підкреслив прокурор Донецької області.

У свою чергу Перхун, запевнив, що всі його зусилля будуть спрямовані на повернення довіри громадян до ефективної роботи прокуратури та виконання поставлених перед ним завдань.

Сергій Перхун народився у 1977 році у Харкові. Роботу в органах прокуратури розпочав у 1999 році на посаді слідчого прокуратури Саксаганського району міста Кривий Ріг. З 2000-го по 2002 роки - старший слідчий прокуратури Кривого Рогу. З 2002-го по 2007 роки - працював старшим слідчим і слідчим з особливо важливих справ слідчого управління прокуратури Дніпропетровської області. У 2007-2011 роках обіймав посади старшого слідчого, слідчого з особливо важливих справ та заступника прокурора Кривого Рогу. З 2011-го по 2014 роки обіймав керівні посади у прокуратурі Дніпропетровської області.

У 2014-2015 роках працював заступником начальника слідчого відділу і начальником управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, і процесуального керівництва прокуратури міста Києва.

Нагадаємо, раніше Шокін також призначив нового прокурора Запоріжжя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram