ГоловнаПолітика

До Тимошенко приїхали юристи з американської Skadden

Зустріч відбудеться за присутності Власенка.

До Тимошенко приїхали юристи з американської Skadden
Фото: most-kharkov.info

Представники юридичної компанії Skadden, Arps, Slate, Meagher&Flom LLP (США), яку запросила Україна для незалежного дослідження матеріалів судового процесу у справі Юлії Тимошенко, прибули до лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, щоб зустрітися з екс-прем'єром.

О 10:55 мікроавтобус "Соболь" білого кольору, в якому перебували юристи, проїхав на територію лікарні.

Безпосередню участь у відвідинах візьмуть 4 представники компанії.

Ми запросили міжнародних експертів, міжнародних адвокатів. Ми запросили компанію, яка має величезний досвід і користується довірою. Ця компанія найближчим часом надасть експертний висновок у справі Тимошенко. Залишилося небагато часу дочекатися і послухати експертів

— Віктор Янукович, Президент України

Раніше захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що екс-прем'єрка погодилася зустрітися з представниками Skadden тільки за його присутності та за умови відеофіксації зустрічі оператором, найнятим захистом Тимошенко.

Як повідомляли, Міністерство юстиції України залучило американську юридичну компанію Skadden до розгляду справи "Тимошенко проти України" у Європейському суді з прав людини: договір про надання юридичних послуг підписано між відомством і компанією 25 травня цього року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram