ГоловнаПолітика

Луганським "регіоналам" не сподобалася ініціатива руху "Чесно"

Заступник голови Луганської облорганізації Партії регіонів В'ячеслав Литвинов висловився проти символіки руху (часник) і гасла "Фільтруй Раду!".

Луганським "регіоналам" не сподобалася ініціатива руху "Чесно"
Фото: http://www.segodnya.ua

Луганська облорганізація Партії регіонів відмовилася підписати угоду про співпрацю з рухом "Чесно", оскільки не згодна з вимогами руху до кандидатів.

Про це заявив керівник апарату та заступник голови Луганської облорганізації Партії регіонів В'ячеслав Литвинов під час переговорів із луганськими активістами "Чесно", повідомляє прес-служба руху.

"При цьому Литвинову не подобаються не тільки критерії доброчесності кандидатів, а й символіка руху (часник), а гасло "Фільтруй Раду!" він назвав некоректним", - ідеться в повідомленні.

"Із рекомендацією "не підписувати жодних угод" "регіонал" погодився передати документ на розгляд голові Луганського відділення партії - Олександрові Єфремову", - уточнили представники руху.

Нагадаємо, на національному рівні Партія регіонів іще не дала остаточної відповіді щодо критеріїв чесності, які громадськість висуває до кандидатів у народні депутати.

Нині з "Чесно" підписали угоду про співпрацю партії "Удар", "Громадянська позиція" та Львівська облорганізація партії "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram