ГоловнаБлогиБлог Антона Дмитриева

Громадськість вимагає звільнення керівництва метрополітену

Вчора ввечері у київському метро знову виникла НП, на станції "Арсенальна". І знову, як і завжди, ніхто не буде покараний і вибачень ніхто не отримає!

Ми вже неодноразово звертали увагу на те, що транспортна галузь Києва зараз знаходиться у стані, який залишає бажати кращого навіть за тієї умови, що місто придбає нові транспортні засоби.

Жоден представник міської влади не прореагував на поставлені киянами питання, хоча влада міста і намагається виглядати відкритою. Та Бог із ними, але проблеми не можна вирішити закриттям очей на них.

От і вчора Київський метрополітен знову примусив киян і гостей міста нервувати. 3 квітня о 19.27 у Київському метрополітені на станції "Арсенальна" Святошинсько-Броварської лінії через технічну несправність вагону був зупинений рух. Ми прийматимемо Євро-2012, ми живемо у столиці України, яка вважається взірцем для інших міст. Врешті-решт, ми - не Москва, в якій метро є об'єктом постійної громадянської напруги та терактів. То чому за останній декілька років майже кожний місяць в метро трапляються надзвичайні випадки і трагедії?

Відкрите питання до Олександра Попова, який активно хвалиться своїми здобутками: Олександре Павловичу, коли Ви покараєте, нарешті, винних? Покласти заяви на стіл має не лише керівництво метрополітену, а й куратори галузі у КМДА та міській раді. Смерті людей, жахлива пожежа на станції "Осокорки", розриви вагонів... Що ще має трапитися для того, аби міська влада усвідомила та визнала свої прорахунки і проблеми, зробила необхідні висновки, покарала винних та вибачилася перед киянами?

До цього часу київське метро не може вважатися безпечним для життя та здоров'я. Соромно, що влада міста, яка будує дороги і купує автобуси, не помічає проблем, які торкаються сотень тисяч киян!

Антон Дмитриев Антон Дмитриев , Журналист, редактор, блогер, живет в Киеве
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram