ГоловнаСвіт

У Білому домі відхрестилися від відставки заступника голови ФБР

Журналістам порадили переадресувати питання про відставку Маккейба безпосередньо в ФБР.

У Білому домі відхрестилися від відставки заступника голови ФБР
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп не брав участі в процесі відставки заступника директора ФБР Ендрю Маккейба, незважаючи на те, що публічно критикував його раніше.

Про це заявила в понеділок на брифінгу у Вашингтоні прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, повідомляє Укрінформ.

"Президент не був частиною процесу прийняття рішення з цього питання", - заявила офіційний представник президентської адміністрації.

Вона зазначила, що Білий дім має стільки ж інформації, скільки оприлюднили ЗМІ, і не має конкретних деталей для того, щоб озвучувати коментарі. Сандерс порадила журналістам переадресувати питання про відставку Маккейба безпосередньо в ФБР.

Раніше повідомлялося, що заступник голови ФБР Ендрю Маккейб, який в минулому році виконував обов'язки голови Бюро, в понеділок заявив про намір піти у відставку після критики з боку Трампа.

Президент США раніше висловлював невдоволення тим, як Маккейб проявив себе в розслідуванні щодо колишньої суперниці Трампа на президентських виборах Гілларі Клінтон. Трамп також звинуватив його в упередженості, тому що дружина Маккейба отримала від організації, близької до Клінтон, внесок на свою виборчу кампанію під час невдалої боротьби за місце в Сенаті США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram