ГоловнаСвіт

Байкера "Хірурга" запросили спікером на економічний форум у Росії

Він розповів про будівництво військово-патріотичного парку в Севастополі.

Байкера "Хірурга" запросили спікером на економічний форум у Росії
Фото: znak.com

Байкера Олександра "Хірурга" Залдостанова запросили спікером на Гайдарівський економічний форум, який проходить в Москві. Він взяв участь в дискусії "Інновації в формуванні туристично-рекреаційних кластерів у РФ".

Як повідомляє агентство ТАРС, під час свого виступу Хірург розповів про парк "Патріот", створенням якого займається байк-клуб "Нічні вовки" в окупованому Севастополі.

Байкер вважає, що це затребуваний і перспективний проект, який "може стати неформальним Артеком". Він також повідомив, що Міноборони буде співінвестором проекту: "30% будуть наші, 40% ми залучимо, ну і, звичайно, Міноборони в свій власний парк теж вкладе кошти".

Нагадаємо, структури Залдостанова отримали в довгострокову оренду за дуже пільговою ціною ділянку в передмісті Севастополя розміром 267 гектарів, яка раніше належала компанії українського олігарха Вадима Новинського. Байкери планують побудувати на цій ділянці так званий цілорічний центр патріотичного виховання "Патріот" - такий собі військово-патріотичний аналог дитячого табору "Артек".

Раніше на цій ділянці землі байкери проводили "патріотичні" рок-фестивалі, на які приїздив навіть Володимир Путін.

Російський мотоклуб "Нічні вовки" став відомим завдяки дружнім стосункам його лідера Олександра Залдостанова з президентом Росії Володимиром Путіним. "Нічні вовки" свого часу проводили акцію на підтримку анексії Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram