ГоловнаСвіт

У Росії опублікували список пасажирів літака Ту-154

Всього на борту літака було 92 людини.

У Росії опублікували список пасажирів літака Ту-154

Міністерство оборони Росії опублікувало список пасажирів літака Ту-154, який розбився, що вилетів з Сочі. У списку є 84 людини.

На борту лайнера перебували екіпаж, військові, артисти Академічного ансамблю пісні і танцю імені Александрова та журналісти.

Нагадаємо, в неділю вранці в Чорному морі розбився російський військовий літак Ту-154, на якому в Сирію летіли артисти ансамблю пісні і танцю російської армії ім. Александрова і дев'ять представників російських ЗМІ. Рятувальники виявили тіла декількох загиблих в районі катастрофи Ту-154. Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за фактом аварії літака Міноборони.

Зазначено, що справу, зокрема, було відкрито за ст. 351 КК Росії (порушення правил польотів, що спричинило тяжкі наслідки). СКР підтвердив, що літак здійснював плановий політ в Сирію. Літак Ту-154 зник з екрану радара "через деякий час після зльоту з аеропорту Адлер". Там літак проводив дозаправку.

У рамках розслідування справи вилучається передполітна документація, а також проводяться допити посадових осіб і технічного персоналу, який готував літак до вильоту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram