ГоловнаСвіт

Католицька церква в Каліфорнії заявила, що виборці Клінтон потраплять до пекла

Причиною заяви стала підтримка демократами абортів, одностатевих шлюбів та евтаназії. 

Католицька церква в Каліфорнії заявила, що виборці Клінтон потраплять до пекла

Католицька церква Сан-Дієго, розіслала лист парафіянам, в якому говорилося, що ті, хто проголосує за кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон на виборах, будуть горіти в пеклі.

Про це повідомляє The San Diego Union Tribune.

"16 жовтня до інформаційного листа від Католицької церкви непорочного зачаття була прикріплена пам'ятка про законодавчу політику демократів - підтримку абортів, одностатевих шлюбів, евтаназії, клонування людей і досліджень стовбурових клітин ембріонів.

За словами католицької церкви, політики, які підтримують ці ініціативи, і їхні послідовники будуть піддані "вічним стражданням", - йдеться в повідомленні.

"Голосувати за демократів - смертний гріх. Відразу після смерті душі тих, хто помер у смертному гріху, відправляються в пекло", - повідомлялося в листі.

30 жовтня парафіяни церкви отримали ще один лист із назвою "Диявол працює за допомогою колишнього держсекретаря Гілларі Клінтон". У листі була наведена цитата виступу кандидата від демократів у 2015 році, з якої випливало, що Клінтон закликала вірян відмовитися від релігії і виступити на підтримку абортів. Однак цю цитату вирвали з контексту, а у своїй промові Клінтон казала про те, що духовні погляди заважають дівчатам здобувати освіту і працювати, оскільки вони не можуть зробити аборт.

Але єпископ Роберт Макелрой, виступаючи 1 листопада в Центрі католицької думки і культури в Університеті Сан-Дієго, заявив, що Церква і релігійні діячі не повинні втручатися у перебіг виборів у США.

Як повідомлялося, Ку-клукс-клан підтримав обрання Трампа президентом США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram