ГоловнаСвіт

Трампа знову звинуватили у сексуальних домаганнях

Перелік жінок, які скаржаться на кандидата в президенти, зростає.

Трампа знову звинуватили у сексуальних домаганнях
Саммер Зервос
Фото: EPA/UPG

На адресу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа висунуто нові звинувачення у сексуальних домаганнях. Цього разу з твердженнями, що мільярдер робив щодо них дії сексуального характеру, виступили американки Саммер Зервос і Крістін Андерсон.

Зервос дала в п'ятницю, 14 жовтня, спеціальну прес-конференцію в Лас-Вегасі (штат Невада) за участю свого адвоката Глорії Оллред, де оголосила звинувачення на адресу республіканця. Американка у 2006 році знімалася в реаліті-шоу Дональда Трампа "Учень" (The Apprentice). За словами Саммер Зервос, сексуальних домагань Трампа вона зазнала пізніше - у 2007 році, коли той запросив її на співбесіду з приводу можливого працевлаштування. Бесіда відбулася в одному з готелів, при цьому, за твердженням жінки, мільярдер вів себе напористо. "Потім він попросив мене сісти поруч з ним, що я і зробила. Він схопив мене за плече, почав агресивно цілувати і поклав мені руку на груди", - цитує Зервос агентство Reuters.

У свою чергу Крістін Андерсон повідомила виданню The Washington Post, що зіткнулася з незвичайною поведінкою Трампа ще у 1990-х, в одному з нічних клубів Нью-Йорка. За словами жінки, підприємець заліз їй під спідницю. У той же час вона підкреслила, що не розцінює ці дії як повністю сексуальні домагання. "Не знаю, навіщо він це зробив. Можливо, просто потім, щоб довести, що може так чинити", - додала вона.

Сам Трамп під час зустрічі зі своїми прихильниками у Північній Кароліні в п'ятницю, 14 жовтня, спростував всі звинувачення. "Не знаю, хто ці люди... Я бачив сюжет по телевізору. Це огидно і спеціально просувається (як інформаційний привід). У них немає свідків", - підкреслив кандидат у президенти США.

Раніше The Washington Post опублікувала відео 2005 року, де Трамп у принизливих висловах розповідає про свої сексуальні домагання. Потім кілька жінок у бесідах з різними виданнями звинуватили Трампа в домаганнях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram