ГоловнаСвіт

У Клінтон діагностували пневмонію

Кандидат скасувала поїздку в Каліфорнію, але вже в середу вона виступить на мітингу в Лас-Вегасі.

У Клінтон діагностували пневмонію
Фото: downtrend.com

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон з п'ятниці лікується від запалення легенів, лікарі виписали їй антибіотики.

Про це повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

Через хворобу Клінтон скасувала заплановану поїздку в Каліфорнію, де вона мала в понеділок і вівторок бути на передвиборних заходах у Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.

У неділю їй стало зле на церемонії, присвяченій 15-й річниці нападу на Всесвітній торговий центр у Нью-Йорку 11 вересня 2001 року. Лікар пояснила погане самопочуття Клінтон зневодненням.

У заяві лікарів сказано, що зараз причину нездужання політика з'ясовано, вона одужує. Також лікарі Клінтон стверджують, що вона повністю відновилася після операції з видалення тромбу, проведеної 2012 року.

Сама ж Клінтон, яка вже повернулася додому з будинку дочки, куди її доправили з місця проведення церемонії, заявила, що почувається прекрасно. Очікується, що в середу вона виступить у телешоу Еллен Дедженерес і на мітингу в Лас-Вегасі.

Нагадаємо, суперник Клінтон на виборах республіканець Дональд Трамп неодноразово порушував питання про її здоров'я і здатність керувати державою. Особистий лікар Клінтон стверджує, що вона цілком здорова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram