ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Ростовській області розбився саморобний літак, пілот загинув

Обставини надзвичайної події з'ясовуються

У Ростовській області розбився саморобний літак, пілот загинув
архив
Фото: mns.gov.ua

У Дубовському районі Ростовської області Росії розбився легкомоторний літак. Пілот, який керував літальним апаратом, загинув.

Про це повідомляє "Интерфакс" у прес-службі Південного регіонального центру МНС Росії.

Як розповів співрозмовник агентства, літак впав поблизу населеного пункту Лісовий о 08:10 за Києвом. У район катастрофи направлено рятувальників та представників інших екстрених служб.

Начальник прес-служби управління МВС у регіоні Наталія Устименко, повідомила, що на місце події також направили посилену слідчо-оперативну групу. "Співробітники поліції організували оточення. Спільно з представниками СКР проводиться детальний огляд місця події, опитуються очевидці. Падіння літака сталося поряд із сільською дорогою, інспектор ДПС забезпечує об'їзд транспорту та безпеку дорожнього руху", - зазначила Устименко.

За попередніми даними, літак, що впав, був саморобним. Це був четвертий політ літального апарату. Як повідомило агентство джерело у силових структурах регіону, літаком керував колишній військовий льотчик.

Старший помічник керівника Південного слідчого управління на транспорті СКР Оксана Коврижних розповіла, що слідчі органи почали дослідчу перевірку за фактом аварії. Обставини надзвичайної події з'ясовуються.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram