ГоловнаСвіт

Путін: Росії не страшні жодні загрози

У Міноборони РФ поскаржилися на загрози для РФ з боку НАТО.

Путін: Росії не страшні жодні загрози
Фото: EPA/UPG

Росії не страшні жодні загрози, якщо вона збереже стійку внутрішньополітичну ситуацію та консолідацію суспільства.

Про це заявив

президент РФ Володимир Путін під час "прямої лінії".

"Дуже багато загроз, які ми не можемо передбачити, але якщо ми будемо зберігати стійку внутрішньополітичну ситуацію, будемо зберігати таку консолідацію суспільства, яку ми зараз спостерігаємо, то нам жодні загрози не страшні", - сказав Путін, відповідаючи на запитання про те, які нові загрози можуть виникнути цього року для Росії.

Тим часом у Міноборони РФ поскаржилися на загрози РФ з боку НАТО. Так, начальник Генштабу Збройних сил РФ Валерій Герасимов на 4-й Московській конференції з міжнародної безпеки заявив, що дії керівництва НАТО негативно впливають на військову безпеку Росії, повідомляє ТАСС.

Герасимов зазначив, що США і НАТО зацікавлені в розвитку кризових ситуацій біля кордонів Росії. "У прагненні поставити Росію на місце все очевиднішою стає зацікавленість Вашингтона і його партнерів по НАТО у створенні кризових ситуацій у прикордонних із Російською Федерацією регіонах", - заявив начальник Генштабу ЗС. При цьому він додав, що мова йде про "кольорові революції" на пострадянському просторі: в Україні, Грузії та Молдові.

Крім того, начальник Генштабу ЗС зазначив, що розширення Північноатлантичного блоку триває, а загальна чисельність збройних сил країн - учасниць НАТО перевищила 3,7 мільйона осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram