ГоловнаСвіт

Путін побачив в Австралії лише "теплий прийом"

Критику прем'єра Канади на адресу Росії президент РФ пояснив "політичною культурою"

Путін побачив в Австралії лише "теплий прийом"
Фото: EPA/UPG

Президента Росії Володимира Путіна здивував "теплий прийом" російської делегації з боку громадян в австралійському Брисбені, де проходив саміт G20.

Про це президент Росії заявив під час виступу на засіданні другого "Форуму дій" Всеросійського народного фронту у вівторок, повідомляє "Радіо Свобода".

"Я навіть здивувався тій теплоті, з якою приймали нашу делегацію прості громадяни на вулиці. Я не знаю, як це пояснити. Справді, з оплесками, зі знаками уваги", - сказав Путін.

Критику ж прем'єра Канади на адресу Росії він пояснює "політичною культурою". "А щодо войовничих заяв мого колеги, то це, напевно, така політична культура, що вони там якось напружують обстановку. Але в житті і роботі нічого такого не було", - розповів президент РФ.

Нагадаємо, під час саміту G20 в Брисбені 15-16 листопада країни Заходу гостро розкритикували позицію президента Путіна і вкотре закликали Росію "припинити дестабілізувати ситуацію на сході України".

Зокрема, прем'єр-міністр Канади порадив Путіну "забиратися з України".

Путін достроково залишив саміт, а російські медіа згодом поширили його слова, що у нього довгий переліт і йому потрібно "поспати" перед початком нового робочого тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram