ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У РЗ спростували заборону співробітникам виїжджати за кордон

Певні обмеження на виїзд за кордон зберігаються для носіїв держтаємниці

У РЗ спростували заборону співробітникам виїжджати за кордон
Фото: www.the-village.ru

У компанії "Російські залізниці", що пропонувала перенести кордон України, заявили про відсутність будь-яких заборон на зарубіжні поїздки для співробітників компанії.

Як повідомляє "Интерфакс", так залізничний монополіст прокоментував інформацію про те, що його співробітники масово відмовляються від заброньованих путівок.

"Заборони в РЗ на відпочинок співробітників за кордоном немає і бути не може. Є коло людей, котрі є носіями держтаємниці, і вони, як це було й раніше, при виїзді за рубіж повинні виконати процедури, передбачені відповідними документами", - заявили агентству в держкомпанії.

Раніше джерело газети "Коммерсантъ" повідомило про те, що в РФ співробітникам держкомпаній можуть обмежити виїзд за кордон. За даними видання, "працівники держкомпаній вирішують провести відпустку в межах країни, щоб не дратувати невиїзне начальство". За інформацією видання, зараз заборона на виїзд має рекомендаційний характер, проте в низці структур уже почали масово відмовлятися від попередньо замовлених поїздок.

Зазначають також, що за підсумками року обмеження на виїзд за кордон з'явиться у чотирьох мільйонів осіб, що становить майже чверть туристичного потоку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram