>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Матч "Ворскла" - "Арсенал" під загрозою зриву

Президент "Ворскли" не впевнений, що лондонці приїдуть до Києва.

Матч "Ворскла" - "Арсенал" під загрозою зриву
Роман Черняк
Фото: vorskla.com.ua

Президент "Ворскли" Роман Черняк висловився щодо ситуації з поєдинком полтавців проти лондонського "Арсенала", який має відбутися 29 листопада в рамках 5-го туру групового етапу Ліги Європи.

"Ні ми, ні представники УЄФА, які перебувають у Полтаві, не знають причину перенесення. Ми всі в шоці. Ніхто нас ні про що не питав, ніхто нічого не говорив. До того ж, НСК "Олімпійський" не готовий до проведення поєдинку. Вболівальники купили квитки в Полтаву, а це не тільки квитки на стадіон, але і на літаки, потяги і автобуси", - цитує Черняка isport.ua.

"Що буде з цими квитками? Або як продати квитки на НСК "Олімпійський" на 70 тис. фанатів? Це рішення було поспішним. Також незрозуміло, чи буде матч взагалі? Сьогодні потрібно провести попередню підготовку до гри і провести прес-конференцію. Але де і як?", - запитує президент клубу.

"Гри може взагалі не бути? Так, така можливість існує. Якщо зможуть провести наш матч в Києві, ми зіграємо. Але я не бачу жодних передумов для проведення матчу на київському стадіоні", - зазначив Черняк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram