>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Арбітр поєдинку "Наполі" - ПСЖ образив Неймара

Бразилець поскаржився на нешанобливе ставлення до себе.

Арбітр поєдинку "Наполі" - ПСЖ образив Неймара
Лоренцо Инсиньо
Фото: EPA/UPG

У центральному матчі 4-го туру Ліги чемпіонів "Наполі" на "Са-Паоло" приймав "Парі Сен-Жермен".

Принциповий, зі стратегічної точки зору, поєдинок завершився результативною нічиєю 1:1.

Рахунок відкрили гості (Хуан Бернат, 45+2) 0:1.

Однак підопічним Карло Анчелотті в другій половині зустрічі вдалося змінити перебіг поєдинку і зрівняти рахунок (Лоренцо Інсіньє, 62 - з пенальті) 1:1.

Після матчу бразильський форвард гостей Неймар розкритикував роботу голландського арбітра Бьорна Куйперса.

"Рефері допустив сьогодні багато помилок, але одна річ розлютила мене найбільше на полі - це те, як рефері поводився зі мною. Те, що він сказав мені, було проявом неповаги, тому я трохи втратив самоконтроль. Мене не дуже хвилюють його помилки під час матчу. Суддя така сама людина, як і всі інші, тому може помилятися. Що по-справжньому розлютило, так це його ставлення до гравців. Відсутність будь-якої поваги", - заявив Неймар після матчу.

"Саме тому я втратив контроль над собою. Куйперс повинен шанобливо ставитися до футболістів, а не вважати, що він вищий за усіх інших, тому що у нього є свисток і картки. Сподіваюся, у зв'язку з цим вживатимуться якісь дії", - додав бразилець, який провів дуже хороший матч і був справжнім лідером ПСЖ на полі.

Фото: EPA/UPG

Після чотирьох турів у групі С лідирують "Наполі" і "Ліверпуль", маючи в активі по 6 очок. ПСЖ посідає третє місце (5 очок), а замикає квартет "Црвена Звєзда" (4 очки), яка сенсаційно переграла мерсисайдців 2:0.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram