>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Україна сенсаційно обіграла другу баскетбольну збірну світу

Матч другого туру кваліфікації чемпіонату світу-2019 відбувся у Києві.

Україна сенсаційно обіграла другу баскетбольну збірну світу
Фото: fiba.com

Чоловіча збірна України з баскетболу провела перший матч другого туру кваліфікації чемпіонату світу-2019

У київському Палаці спорту підопічні Євгена Мурзіна зіграли проти однієї з найтитулованіших команд Європи - збірної Іспанії, передає iSport.

Повідомляється, що з перших хвилин українські баскетболісти почали демонструвати свій серйозний настрій, надійно граючи в захисті і активно в атаці. У першій чверті іспанці закинули лише чотири рази з гри, тоді як триочкові від Михайлюка дозволяли Україні зберігати перевагу і закінчити першу чверть з +7.

На початку другої чверті Україна збільшила свою перевагу до +11, але в цей момент налаштував приціл Ареола, завдяки триочковим якого Іспанія навіть зрівняла рахунок. З цього моменту на майданчику розпочалися "гойдалки". Завдяки кінцівці третьої чверті українці збільшили відрив до +5, але цього було мало, щоб залишатися спокійними.

Ключовий момент стався за 4 хвилини до кінця гри, коли серія точних влучань Лукашова і данк Кравцова дозволили Україні відірватися на 11 очок, і цю перевагу синьо-жовті вже не втратили.

"Найрезультативнішим в України став Святослав Михайлюк, а от Лень був не таким блискучим і більше запам'ятався нереалізацією штрафних (0, 6)", - зазначає видання.

Кваліфікація на ЧС-2019

Україна – Іспанія 76:65 (19:12, 17:22, 20:17, 20:14)

Свій наступний матч відбору на ЧС-2019 збірна України проведе на виїзді проти Чорногорії 17 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram