>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик заявив про готовність провести бій-реванш з Гассієвим у Москві

Якщо поєдинок буде вигідним у фінансовому плані, то готовий битися незалежно від місця проведення бою.

Усик заявив про готовність провести бій-реванш з Гассієвим у Москві
Александр Усик с поясом чемпиона WBO (сентябрь 2016 года)
Фото: talksport.com

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик заявив про готовність провести реванш з російським боксером Муратом Гассієвим.

В інтерв'ю "Фаворит Спорт" боксер зазначив, що якщо цей поєдинок буде вигідним у фінансовому плані, то готовий битися незалежно від місця проведення бою.

Водночас він обмовився, що про проведення поєдинку будуть домовлятися промоутери і менеджери, а не самі учасники.

"Готовий ще раз їхати в Москву, мені взагалі без різниці", - додав Усик.

Напередодні менеджер російського боксера Дениса Лебедєва Вадим Корнілов повідомив про можливий поєдинок проти абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українця Олександра Усика. Команда Усика не згодна з тиском WBA провести наступний бій з росіянином.

Нагадаємо, в липні в фінальному поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії Олександр Усик в Москві провів бій з росіянином Муратом Гассієвим. За результатами 12-ти раундів український боксер переміг одноголосним рішенням суддів – 120:108, 119:109, 119:109.

За підсумками поєдинку українець зберіг свої пояси чемпіона світу за версіями WBO і WBC, а також долучив до них пояси WBA Super і IBF (ними володів Гассієв) і пояс журналу The Ring, який зазвичай вручають переможцям на поєдинку двох найсильніших бійців у ваговій категорії. Крім того, Усик завоював Кубок Мохаммеда Алі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram