>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українські синхроністки виграли срібло у довільній програмі на Об'єднаному чемпіонаті Європи

Це друге "срібло" української збірної із синхронного плавання на цьому ОЧЄ.

Українські синхроністки виграли срібло у довільній програмі на Об'єднаному чемпіонаті Європи
Фото: sovsport.ru

Збірна України із синхронного плавання завоювала срібну медаль в турнірі команд у довільній програмі на Об'єднаному чемпіонаті Європи з літніх олімпійських видів спорту, який проходить у Глазго.

Зазначимо, що це друга срібна нагорода в скарбничці збірної України у синхронному плаванні. Раніше синхроністки Анастасія Савчук та Єлизавета Яхно посіли друге місце у змаганнях дуетів.

"Золото" в довільній програмі взяли росіянки, а "бронза" дісталася представницям Італії.

Зазначимо, це шоста медаль збірної України, завойована на ОЧЄ - раніше золото виграли плавець Михайло Романчук і велосипедист Роман Гладиш (трекова скретч-гонка на 15 км), срібло у дуету трековиків (Любов Басова та Олена Старікова - командний спринт), синхроністок (Анастасія Савчук та Єлизавета Яхно) і жіночої четвірки з академічного веслування (Дарина Верхогляд, Олена Буряк, Анастасія Коженкова і Євгенія Довгодько). 

Об'єднаний ЧЄ пройде з 2 по 12 серпня, до нього увійдуть першості з плавання (Глазго, 3-9 серпня), стрибків у воду (Единбург, 6-12 серпня), синхронного плавання (Глазго, 3-7 серпня), плавання на відкритій воді (Глазго, 8-12 серпня), велотреку (Глазго, 2-7 серпня), велошосе (Глазго, 5-12 серпня), маунтінбайку (Глазго, 7 серпня), BMX (Глазго, 10-11 серпня), гольфу (Глазго, 7-12 серпня), спортивної гімнастики (Глазго, 2-12 серпня), академічного веслування (Глазго, 2-5 серпня), тріатлону (Глазго, 9-11 серпня), легкої атлетики (Берлін, 7-12 серпня).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram