>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначився перший чвертьфіналіст ЧС-2018 (оновлено)

Збірна Франції в 1/8 фіналу перемогла аргентинців з рахунком 4:3.

Визначився перший чвертьфіналіст ЧС-2018 (оновлено)
Сборная Франции
Фото: EPA/UPG

Матчем між збірними Франції та Аргентини на Чемпіонаті світу з футболу в Росії стартувала стадія 1/8 фіналу.

Французи весь поєдинок мали сильніший вигляд і заслужено перемогли 4:3.

Підсумковий хокейний рахунок не має нікого вводити в оману. Жалюгідні потуги збірної Аргентини яскраво контрастували на тлі хвацьких і невимушених командних дій підопічних Дідьє Дешама.

Маючи найбільш досвідчену команду на Мундіалі, підопічні Хорхе Сампаолі зробили ставку на стандартні положення, добре що падали на газон аргентинці охоче. Два стандарти американська команда реалізувала.

У першому випадку, після розіграшу кутового, прекрасний удар метрів з 35-ти вдався Анхелю Ді Марії, який рахунок зрівняв 1:1. У цьому епізоді відзначимо повну безпечність французьких футболістів, найближчий з котрих був за 20 метрів від Ді Марії, що завдавав удару.

У дебюті другого тайму аргентинці вичавили 100-відсотковий результат зі стандарту, заробленого тим самим Ді Марією, після чого аргентинці вперше й востаннє в матчі повели в рахунку 2:1 (Меркадо, 48-ма хвилина).

Збірну Франції анітрохи не збентежив проміжний, несправедливий для них, результат. Увімкнувши додаткову швидкість, "триколірні" наочно продемонстрували різницю в класі команд і досить легко, всього за 20 хвилин після голу Меркадо, вели вже з перевагою у два голи.

Лише в останні 10 хвилин поєдинку, коли наставник французів Дешам замінив своїх лідерів - Грізмана і Мбаппе, і після того, як збірна Франції надмірно заспокоїлася, у аргентинців щось стало створюватися попереду.

Фрагментарно ожив Ліонель Мессі. Саме після його передачі на Серхіо Агуерро, "Альбіселесте" на 90 + 3 хвилині до мінімуму скоротили відставання в рахунку 3:4. На більше аргентинців не вистачило.

Так безславно закінчився на Мундіалі шлях Мессі і Ко.

А французи чекають суперника по чвертьфіналу, яким буде переможець пари Уругвай - Португалія.    

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram