>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бар в Ріо-де-Жанейро буде безкоштовно пригощати відвідувачів за кожне падіння Неймара в матчі з Сербією

За два матчі на ЧС-2018 Неймар упав 25 разів

Бар в Ріо-де-Жанейро буде безкоштовно пригощати відвідувачів за кожне падіння Неймара в матчі з Сербією
Фото: EPA/UPG

Один з барів у Ріо-де-Жанейро оголосив цікаву рекламну акцію: під час матчу третього, заключного туру в Групі Е Чемпіонату світу-2018 між збірними Сербії та Бразилії відвідувачі будуть отримувати по безкоштовному пиву за кожне падіння форварда своєї команди Неймара.

Нагадаємо, падіння 26-річного форварда на Мундіалі в Росії стали однією з найбільш обговорюваних тем у контексті збірної Бразилії.

У першому матчі команди на турнірі - зі Швейцарією (1:1) - Неймар упав десять разів, у другій грі - з Коста-Рикою (2:0) - Неймар перевиконав показники першого поєдинку рівно в півтора разу, опинившись на газоні 15 разів.

Форвард став першим гравцем з Чемпіонату світу-1998 року, на якому в одному матчі ЧС порушили правила понад десять разів.

Зазначимо, що в матчі з Коста-Рикою Неймар за рахунку 0:0 заробив пенальті, проте після перегляду епізоду головний арбітр голландець Бйорн Куйперс скасував своє рішення.

Після двох турів Бразилія з чотирма очками очолює Групу Е. Стільки само очок набрала команда Швейцарії, але європейці мають гіршу різницю м'ячів.

Збірна Сербії відстає на 1 очко.

Матч Сербія - Бразилія відбудеться 27 червня на стадіоні «Спартак» у Москві. Початок - о 21:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram