>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гай Річі зняв промо-ролик до Чемпіонату світу-2018 в Києві, видавши його за Росію (оновлено)

Відео починається з панорами Березняків, поверх якого накладено титр "Россия".

Гай Річі зняв промо-ролик до Чемпіонату світу-2018 в Києві, видавши його за Росію (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Знаменитий британський кінорежисер Гай Річі, відомий такими кримінальними шедеврами, як "Карти, гроші, два дула", "Великий куш", "Револьвер", а також дилогією "Шерлок Холмс", напередодні Чемпіонату світу-2018 з футболу в Росії зняв кліп.

Згідно із сюжетом, молодий футболіст в одному життєвому епізоді зустрівся у своєму подвір'ї з групою гопників.

Паралельно з основним сюжетом розповідаються історії з життя знаменитих футболістів: Гаррі Кейна, Месута Озіла, Бенджаміна Менді і Неймара.

У масовці брало участь багато зоряних гравців, включно з Давідом Де Хеа, Федором Смоловим, Еденом Азаром, Тьєррі Анрі, Раулем Хіменесом, Патрісом Евра і навіть Сереною Вільямс.

Оновлення. Рекламний ролик навушників випустила компанією з виробництва аудіоапаратури Beats Audio, яка була заснована американським репером доктором Дре та є підрозділом корпорації Apple.

Відео починається з панорами київського спального району Березняки, поверх якого накладено титр "Россия". А в сцені на кухні на холодильнику видно наклейки, що видають місце зйомки - на одній (у формі серця) написано українською "З днем закоханих", а ще одна містить логотип українського виробника молока. Водночас хлопчика, який є головним героєм ролика, називають надією російського футболу, зазначає 112 Україна.

"Той момент, коли це знімають у Києві на районі Березняки, і пишуть що Росія, Гай Річі економить, дорого знімати в Росії нині такі ролики", - написав один з коментаторів під роликом на Youtube.

Нагадаємо, нещодавно в аналогічну ситуацію потрапила німецька авіакомпанія Lufthansa. В її рекламі, присвяченій Мундіалю, засвітилася київська Русанівка. Керівництво перевізника змушене було перепросити і пояснити, що знімали нібито російську глибинку в Києві через складнощі з отриманням дозволу на зйомку в Росії.

Чемпіонат світу-2018 в Росії пройде з 14 червня по 15 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram