>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Британська Mirror показала відео нападу на фанатів "Ліверпуля" в Києві (оновлено)

Невідомі розгромили ресторан Rooster біля НСК "Олімпійський".

Група з 20 осіб в масках і банданах із черепами ввечері в четвер влаштувала погром у ресторані Rooster біля НСК "Олімпійський". Постраждали два вболівальники "Ліверпуля", повідомило британське видання Mirror, оприлюднивши також відео інциденту.

Англійці отримали порізи і рани голови і шиї.

50-річний Джейсон Фрост сказав виданню, що вони прилетіли в Києві за кілька годин до інциденту і вечеряли, коли стався напад.

Іншого вболівальника "Ліверпуля", який не захотів назватися, поліція затримала і закувала в наручники, коли він спробував утекти з місця інциденту. Він також каже, що просто вечеряв.

Правоохоронці затримали лише двох осіб з-поміж нападників, а постраждалі фанати заяви писати відмовилися, повідомляє поліція Києва. На затриманих склали адміністративні протоколи за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Оновлення 10:30. Вранці 25 травня поліція Києва повідомила, що за фактом бійки, в якій постраждали іноземці, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу - групове хуліганство.

Обставини конфлікту та інших учасників бійки будуть встановлювати слідчі Національної поліції.

Оновлення 13:59. Начальник поліції Києва Андрій Крищенко у відеокоментарі повідомив, що нападників було восьмеро, а не 20.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів між "Ліверпулем" і "Реалом" пройде завтра ввечері на НСК "Олімпійський".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram