>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дешам здивував заявкою збірної Франції на ЧС-2018

Дідьє Дешам не включив у заявку Марсіаля і Ляказетта

Дешам здивував заявкою збірної Франції на ЧС-2018
Дидье Дешам
Фото: EPA/UPG

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам прокоментував склад команди на Чемпіонат світу-2018, де не знайшлося місця гравцеві в "Манчестер Юнайтед" Антоні Марсіалю і футболістові лондонського "Арсеналу" Александеру Ляказетту.

"Марсіаль і Ляказетт добре зіграли в товариському матчі з німцями минулого листопаду, але це лише один матч. В іншому вони були недостатньо гарні", - повідомив журналістам наставник "триколірних".

"Ми провели глибокий аналіз того, як ми могли б використовувати їх у конкретних ситуаціях і яку роль відвели б їм у збірній.

Я розраховую, що Жиру, Грізманн, Набіл Фекір і Мбаппе зможуть зіграти в центрі атаки. Кіліан (Мбаппе) і Антуан (Грізманн) також можуть грати на інших позиціях, але Мбаппе краще почувається в ролі центрального нападника", - зазначив Дешам.

Нагадаємо, Марсіаль 1 вересня 2015 року перейшов у "Манчестер Юнайтед". Сума трансферу склала 36 млн фунтів, що було на той момент світовим рекордом для футболіста, якому не виповнилося 20 років.

Ляказетт став "каноніром" 5 липня 2017 року. 26-річний футболіст підписав з англійським клубом 5-річний контракт. Трансферна сума склала 53 млн євро + 7 млн євро потенційних бонусів, що стало найдорожчим переходом в історії "Арсеналу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram