>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

КМДА: Проблем із житлом для футбольних уболівальників не буде

Заклади, які невиправдано підняли ціни, перевірить фіскальна служба.

КМДА: Проблем із житлом для футбольних уболівальників не буде

Повідомлення в ЗМІ про критичну нестачу житла для відвідувачів фіналу Ліги чемпіонів УЄФА перебільшені. Про це написав керівник Управління туризму Київської міської держадміністрації Антон Тараненко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Проблема з розміщенням уболівальників неактуальна, оскільки 70% із них приїжджають на матч на один день і відразу ж увечері відлітають із Києва чартерним рейсом", - написав Тараненко.

Щодо невиправдано завищених цін на житло, КМДА вже вжила відповідних заходів.

"4 травня ми направили в ДФС Києва й інші структури лист із проханням перевірити заклади розміщення, що пропонують надвисокі ціни на житло під час проведення ЛЧ. Йдеться про сплату туристичного збору", - повідомив він.

Читайте також: У Києві для підготовки до фіналу Ліги чемпіонів перекриють центр міста

Крім того, за словами голови Управління туризму, КМДА працює над створенням кемпінгу на Трухановому острові. Кількість заявок на нічліг у цьому форматі сягнула 100. Крім того, цього тижня запланована зустріч представників засобів розміщення і КМДА для обговорення ситуації.

Нагадаємо, 25-27 травня в Києві пройде фінальний матч Ліги чемпіонів. Гравці мадридського "Реалу" зупиняться в готелі "Опера", команда клубу "Ліверпуль" розміститься в п'ятизірковому готелі "Інтерконтиненталь".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram