>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" зі скрипом вийшов у півфінал Ліги чемпіонів

"Баварія" і "Реал" - півфіналісти турніру

"Реал" зі скрипом вийшов у півфінал Ліги чемпіонів
Роналду после забитого пенальти
Фото: EPA/UPG

Відбулися два заключні поєдинки 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

На "Сантьяго Бернабеу" ніщо не віщувало жахливої розв'язки двораундного протистояння між мадридським "Реалом" і туринським "Ювентусом".

Виїзна перемога "галактікос" 3:0 відкидала будь-які сумніви з приводу фаворита цієї пари.

Однак цього разу вечір абсурду накрив-таки "Сантьяго Бернабеу".

Усе почалося на другій хвилині, коли за гостей швидким голом відзначився хорват Маріо Манджукич - 0:1. Через 35 хвилин він же подвоїв перевагу своєї команди - 0:2.

У цих епізодах позначилася відсутність у складі "Реалу" стовпа оборони і капітана команди Серхіо Рамоса, який пропустив поєдинок через перебір жовтих карток.

А коли на 61-й хвилині француз Блез Матюйді забив третій гол у ворота Хесуса Наваса, заледве чи на Землі знайшовся хоч один уболівальник, який не подумав би: «Цього просто не може бути!» - 0:3.

Команди вже готувалися до додаткового часу, коли на 93-й хвилині рішучість виявив рефері поєдинку англієць Майкл Олівер, з невеликою паузою призначивши не беззастережне пенальті у ворота "Ювентуса".

Разом із тим Олівер видалив голкіпера туринців Джанлуїджі Буффона, який був агресивно не згоден з призначенням 11-метрового.

Криштіану Роналду був холоднокровно точним - 1:3, і "Реал" ще на крок став ближчим, щоб удруге поспіль захистити свій титул переможця цього турніру.

У другому матчі вечора мюнхенська "Баварія" з німецькою педантичністю поставилася до захисту прийнятного для неї результату першого протистояння в Севільї. Нагадаємо, на "Хуан Санчес Пісхуані" баварці були сильнішими - 2:1.

На "Альянц Арені" підопічні Юппа Хайнкеса всі 90 хвилин тримали гру під своїм контролем. У цьому їм допоміг і суперник, який весь матч не форсував подій.

У підсумку - безгольова нічия, яка влаштувала і баварців, і севільців, котрі зберегли лице.

Визначився квартет півфіналістів Ліги чемпіонів. До нього увійшли римська "Рома", "Ліверпуль", мадридський "Реал" і мюнхенська "Баварія".

Жеребкування - у п'ятницю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram