>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українська шаблістка Харлан виграла турнір Гран-Прі в Сеулі

Для українки це вже друга перемога поспіль на турнірах такого масштабу

Українська шаблістка Харлан виграла турнір Гран-Прі в Сеулі
Ольга Харлан
Фото: instagram.com/olgakharlan

Найсильніша українська шаблістка Ольга Харлан стала переможницею другого Гран-Прі сезону. До титулу переможниці Гран-Прі в Канкуні, олімпійська чемпіонка Пекіна-2008 додала титул за перемогу в Гран-Прі в Сеулі.

Українка була «посіяна» під першим номером, і в 1/32 отримала перемогу над італійкою Кіарі Мормиль з рахунком 15:12. Далі лідер збірної України без проблем подолала опір японки Рісо Такашіми (15:7), вибила з боротьби росіянку Світлану Кормільціну (15:13) і в чвертьфіналі перемогла кореянку Су Йон Чой (15:11).

У півфіналі Харлан взяла реванш у румунки Б'янки Піску за поразку на попередньому етапі Кубка світу в Афінах, обігравши суперницю з мінімальною перевагою - 15:14, а в фіналі не залишила шансів другому номеру світового рейтингу Ганні Мартон з Угорщини(15:7).

Таким чином, Ольга Харлан виграла два з трьох турнірів Гран-Прі.

Всього в змагальному календарі три турніри серії Гран-Прі, однак останній етап пройде в Москві, і українська шаблістка пропустить його в зв'язку з забороною Міністерства молоді та спорту України на виступ наших спортсменів на території Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram