>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Британський дипломатичний бойкот ЧС-2018 не позначиться на участі збірної Англії, - Джонсон

МЗС Великобританії піклується про англійських уболівальників.

Британський дипломатичний бойкот ЧС-2018 не позначиться на участі збірної Англії, - Джонсон
Борис Джонсон
Фото: EPA\UPG

Британський дипломатичний бойкот чемпіонату світу з футболу в Росії не позначиться на участі збірної Англії, адже це було б покаранням для англійських уболівальників, а не для Росії, заявив голова МЗС Британії Боріс Джонсон у парламенті.

"У нас немає планів намагатися бойкотувати чемпіонат світу через команду Англії. Такі речі, по-перше, вирішує Футбольна асоціація, а по-друге - ніхто не хоче карати англійських уболівальників. Ідеться про те, що ні міністри, ні члени королівської родини не будуть присутніми... Аналогічні заходи вжили і декілька інших країн", - повідомив Джонсон.

Відносини Росії і Великобританії різко загострилися на тлі інциденту в британському Солсбері, де були отруєні екс-полковник запасу ГРУ Сергій Скрипаль, який працював подвійним агентом на британські спецслужби, і його донька Юлія.

Великобританія стверджує, що до отруєння Скрипалів нервово-паралітичною речовиною A234 причетна російська держава. Росія категорично заперечує свою причетність до отруєння Скрипалів, нагадуючи про близькість до Солсбері хімічної лабораторії Міноборони Великобританії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram