>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" підписало центрбека "Олімпіка" Артема Шабанова

Захисник тренувався в академії "Динамо", але не потрапив до команди. 

"Динамо" підписало центрбека "Олімпіка" Артема Шабанова
Фото: olimpik.com.ua

"Динамо" підписало контракт на чотири роки з 25-річним центрбеком Артемом Шабановим, який раніше грав у "Олімпіку". Про це повідомила прес-служба киян.

Він покликаний посилити захист віце-чемпіонів України, яких у зимовому трансферному вікні покинув Домагой Віда. Шабанов буде боротися за місце в основі з Євгеном Хачеріді й Томашом Кадаром.

Шабанов - вихованець академії київського "Динамо", у якій тренувався до 15 років. Професійну кар'єру починав у київському "Арсеналі", пізніше виступав за "Волинь", "Сталь", а влітку 2017 року перейшов до "Олімпіка". У складі цієї команди став основним центральним захисником, зігравши 19 матчів.

10 листопада 2017 року в матчі проти збірної Словаччини Шабанов дебютував за збірну України, замінивши на 81-й хвилині Хачеріді.

"Я шалено радий перейти до «Динамо». Був на відпочинку й до кінця не вірив, що перехід здійсниться. «Динамо» - це моя мрія з дитинства, коли був дитиною, тренувався в клубній школі. Відчуваю величезне бажання спробувати себе в такому клубі та виявити свої здібності", - заявив він в інтерв'ю клубному сайту.

Шабанов - другий новачок "Динамо". Раніше "Динамо" придбало у "Копенгагена" півзахисника Беньяміна Вербича.        

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram