>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик нокаутував Хука і вийшов у півфінал боксерської Ліги чемпіонів

Український боксер захистив титул чемпіона світу.

Усик нокаутував Хука і вийшов у півфінал боксерської Ліги чемпіонів
Фото: http://k2ukraine.com/

Український боксер, чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик переміг німця Марко Хука і вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії.

Як пише isport.ua, з перших раундів Усик контролював перебіг бою, регулярно не даючи спокою Хуку двійками, але той показав хорошу стійкість і тримав всі пропущені удари, небезпечно контратакуючи.

І все ж Усик був набагато швидшим, технічнішим, виграючи раунд за раундом. Хуку нічого не залишалося, крім як брудно боксувати, але до цього був готовий і Усик, який прикривав свою потилицю під час клінчів, і рефері, який не раз робив попередження Хуку і один раз зняв з нього бал за удар по Усику, який послизнувся.

В останніх раундах перевага Усика була незаперечною, і все закінчилося в десятому раунді, коли після тривалої атаки Усика, під час якої Хук просто стояв біля канатів і приймав удари, рефері зупинив бій. Підсумок - перемога технічним нокаутом в десятому раунді.

Таким чином, Олександр Усик вийшов у півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії, де він зустрінеться з найсильнішим у парі Майріса Бріедіса і Майка Переса, які боксуватимуть 30 вересня.

Для Усика ця перемога стала третім захистом титулу, завойованого у вересні 2016 року після перемоги над Кшиштофом Гловацьким. До цього, в ранзі чемпіона, він перемагав Табісо Мчуну і Майкла Хантера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram