>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Помер легендарний воротар Віктор Чанов (оновлено)

Футболіст помер у віці 57 років.

Помер легендарний воротар Віктор Чанов (оновлено)
Фото: kp.ua

Сьогодні, 8 лютого, у віці 57 років помер колишній воротар збірної СРСР і київського "Динамо" Віктор Чанов, повідомляє UA-Футбол.

Чанов народився в 1959 році в Донецьку. З 1978-го по 1981-й рік він грав за "Шахтар", потім провів дев'ять років у київському "Динамо".

За збірну СРСР воротар зіграв 21 матч.

Чанов - триразовий чемпіон СРСР, п'ятиразовий володар кубка СРСР і володар Кубка володарів кубків з "Динамо". Також він працював тренером воротарів у "ЦСКА-Борисфен" і київському "Динамо".

Як стало відомо виданню "Спорт Експрес", 20 січня на Чанова було скоєно напад в околицях Києва.

Невідомі зупинили його автомобіль і завдали йому численні ушкодження, що спричинили черепно-мозкову травму. Наступного дня Чанову зробили складну операцію.

Оновлення. Невістка Віктора Чанова Ірина повідомила, що інформація про побиття не відповідає дійсності.

"На правах невістки, але ми були одне для одного - донька і тато! Віктор Вікторович пішов. Крапка. Кінець речення! Якщо є серед моїх друзів журналісти, будь ласка, не вірте чуткам, що побили, і не пишіть неправдиву інформацію", - написала вона у Фейсбуці.

Оновлення 12:10. Начальник Деснянського управління поліції Києва Олександр Косовський повідомив, що Чанов помер улікарні, у відділенні нейрохірургії.

"Попередньо встановлено, що непритомного чоловіка 21 січня 2017 року о 10 годині доставила до медичного закладу «швидка» із села Рославичі Васильківського району Київської області, де він, за словами лікарів, отримав множинні травми внаслідок падіння з висоти. Пацієнту з важким діагнозом надавалася необхідна медична допомога, весь час він був непритомним. Учора ввечері медики констатували смерть колишнього футболіста", - йдеться на сайті ГУ НП у Києві.

За фактом смерті чоловіка розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Призначено судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram