>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мілевський продовжить футбольну кар'єру в російському "Тосно"

Нападник перейшов у другий дивізіон чемпіонату Росії.

Мілевський продовжить футбольну кар'єру в російському "Тосно"
Фото: fctosno.ru

Колишній гравець київського "Динамо" і збірної України, 31-річний нападник Артем Мілевський підписав дворічний контракт із російським футбольним клубом "Тосно" (Ленінградська область).

Про це повідомляють на офіційному сайті клубу.

"Сьогодні клуб скористався можливістю проведення так званої "відкладеної заявки" і заявив Мілевського для виступів у складі "Тосно" в сезоні 2016/17 років. Форвард обрав для себе ігровий №75", - йдеться в повідомленні.

ФК "Тосно" виступає в другому дивізіоні чемпіонату Росії, на цей момент команда займає друге місце в дивізіоні, відстаючи від московського "Динамо" на два очки.

Нагадаємо, на початку вересня 2015 року Мілевський достроково розірвав контракт із хорватським ФК "Хайдук", за який він виступав із серпня 2014 року. У жовтні він підписав контракт із хорватським ФК "Спліт", який він через місяць покинув зі скандалом. У лютому Мілевський став гравцем румунської "Конкордії".

У складі київського "Динамо" Мілевський став триразовим чемпіоном України, чотириразовим володарем Кубка України, триразовим переможцем Суперкубка України і найкращим бомбардиром чемпіонату України 2009/2010 років. У складі національної збірної він провів 50 ігор і забив 8 м'ячів, ставши чвертьфіналістом Чемпіонату світу 2006 року, учасником Євро-2012.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram