>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мілевського зі скандалом вигнали зі "Спліта"

Футболіста затримала хорватська поліція за водіння у п'яному вигляді

Мілевського зі скандалом вигнали зі "Спліта"
Фото: tsn.ua

Колишній гравець київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський покинув хорватський футбольний клуб "Спліт", контракт з яким він підписав 5 жовтня.

Як повідомляє Football.ua з посиланням на хорватське видання Vecernji List, футболіста вигнали з клубу "за порушення правил поведінки поза полем".

За інформацією Vecernji List, у Мілевського була "бурхлива" ніч з неділі на понеділок. Його зупинив поліцейський патруль, а він був п'яний і без документів. Футболіста доставили в поліцейський відділок, де він пробув, поки йому не принесли документи.

"Коли я запропонував йому приєднатися до нас, то не думав, що він втратить контроль. Я йому сказав, що правила поведінки для всіх одні й ті самі. Але він не дотримувався кодексу поведінки. Я вважаю, що розірвання договору з Артемом є логічним рішенням", - заявив головний тренер "Спліта", колишній партнер Мілевського по київському "Динамо" Горан Сабліч.

Цей інцидент розчарував Сабліча, і він вирішив розірвати угоду з футболістом.

Нагадаємо, на початку вересня Мілевський достроково розірвав контракт з хорватським ФК "Хайдук", за який він виступав з серпня 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram