>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Селезньов розірвав контракт із російською "Кубанню"

Причин розриву договору український футболіст не уточнив

Селезньов розірвав контракт із російською "Кубанню"
Фото: fckuban.ru

Український нападник Євген Селезньов достроково розірвав контракт із російським футбольним клубом "Кубань" (Краснодар), у який він перейшов у лютому цього року.

Цю інформацію в інтерв'ю каналу "Футбол 1" підтвердив сам гравець, пише Football.ua.

Причин такого рішення він не уточнив.

Окрім того, журналісти поспілкувалися з агентом гравця Вадимом Шаблієм. Він розповів, що у Селезньова є кілька варіантів продовження кар'єри, при цьому підкреслив, що футболіст не перейде в клуб української Прем'єр-ліги.

Офіційного повідомлення про припинення співпраці із Селезньовим на сайті "Кубані" поки що немає.

Нагадаємо, що 30-річний форвард перебрався в російську Прем'єр-лігу з дніпропетровського "Дніпра" наприкінці лютого. За цей час Селезньов узяв участь у 10 офіційних матчах краснодарців і забив три голи.

Нагадаємо, Селезньов пояснив свій перехід у російський клуб "необхідністю годувати сім'ю і отримувати ігрову практику для гідного виступу за збірну України на Євро-2016". Керівництво Федерації футболу України після цього не викликало гравця на товариські матчі зі збірними Кіпру й Уельсу. Незважаючи на те, що прес-аташе ФФУ Олександр Гливинський запевняв, що причини рішення "суто спортивні", мало хто сумнівається, що каталізатором вибуху футбольної свідомості у федерації могло стати скандальне інтерв'ю Селезньова сайту Sport.ua. Докладно читайте в матеріалі LB.ua "Селезньов і лігво".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram