>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Волинь" зніметься з чемпіонату після завершення сезону

Замість неї у другу лігу заявлять нову команду

"Волинь" зніметься з чемпіонату після завершення сезону
Фото: tsn.ua

Луцька "Волинь" зніметься з чемпіонату України з футболу після завершення сезону. Про це заявив на прес-конференції в середу головний тренер команди Віталій Кварцяний.

"Є можливість створити клуб з нуля і юридично правильно це зробити, змінити назву команди. Почати з аматорів, другої ліги, першої. Поки йтиме перезавантаження українського футболу, ми використаємо цей час для поновлення команди. Головне, щоб від нас не відвернулися. Треба потерпіти. Почнемо грати у другій лізі з серпня. Це моя думка. Рішення за керівництвом. Я президент клубу, але не вирішую фінансові питання. Не можу диктувати умови інвесторам", - заявив він.

"Я попросив хлопців не йти, попросив дограти чесно і солідно. Наразі все добре. Ставленням до тренувань задоволений. Життя біжить швидко. Головне організуватися і потім повернутися в Прем'єр-лігу", - сказав Кварцяний.

Замість "Волині" до другої ліги, швидше за все, буде заявлено "Торпедо".

Наприкінці січня "Волинь" позбавили 12 очок за невиконання двох рішень дисциплінарного комітету ФІФА. "Волинь" покарали за невиконання фінансових зобов'язань перед гравцями, серед яких Ісса Ндое, Максим Старцев, Сергій Пилипчук, Душан Савич та кілька інших футболістів.

Нагадаємо, що з наступного сезону у Прем'єр-лізі гратимуть лише 12 команд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram