>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Капелло пішов зі збірної Росії за 15 млн євро

РФС офіційно розірвав контракт із зоряним тренером

Капелло пішов зі збірної Росії за 15 млн євро
Фото: EPA/UPG

Російський футбольний союз у вівторок офіційно повідомив про розірвання контракту з головним тренером збірної Росії Фабіо Капелло.

"РФС щиро дякує Фабіо Капелло за виконану роботу на посту головного тренера і бажає йому успіхів у подальшій професійній діяльності. Фабіо Капелло у свою чергу вдячний РФС за допомогу і підтримку, яку він відчував протягом усіх років роботи. Він також дякує гравцям за спільну роботу, а вболівальникам - за щиру підтримку збірної", - йдеться в заяві РФС.

За даними "Р-Спорт" (входить у холдинг "Россия сегодня"), Капелло звільнили з виплатою недодержки у розмірі 15 млн євро, що за офіційним курсом в рублях становить близько 930 млн.

Після шести матчів відбіркового турніру чемпіонату Європи 2016 року збірна РФ посідає третє місце у групі G, набравши вісім очок.

Капелло став головним тренером збірної Росії у 2012 році, змінивши на цій посаді голландця Діка Адвоката. Під керівництвом італійського фахівця російські футболісти вперше за 12 років дісталися чемпіонату світу (2014), але, отримавши в суперники у груповому етапі команди Бельгії, Алжиру та Південної Кореї, не змогли вийти в плей-оф.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram