>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас "Динамо" дозволили обгородити себе парканом на "Олімпійському"

Фанати задоволені, що в їхньому повному розпорядженні будуть три сектори

Ультрас "Динамо" дозволили обгородити  себе парканом на "Олімпійському"
Фото: http://ua.tribuna.com

Фанати «Динамо», які входять у "фірму" WBC, розповіли про заходи безпеки на «Олімпійському», які застосують через поведінку вболівальників після закінчення фіналу Кубка України «Динамо» – «Шахтар».

«Минулої п'ятниці відбулася зустріч між представниками федерації футболу, «Динамо», службою безпеки НСК «Олімпійський» та ультрас «Динамо», на якій розглянули всі причини інциденту після матчу, а також обговорили способи вирішення проблеми, які влаштували б усі сторони.

Було узгоджено такі моменти. Сектори ультрас «Динамо» відгородять від решти секторів з обох сторін. Іншими словами, між секторами 45 і 47 з'явиться такий самий паркан, як у секторі 39. Крім того, паркан з 39-го сектору перенесуть у прохід між секторами 39 і 41.

Тож повністю нашими будуть три сектори - 41, 43 і 45, ми на них здійснюємо продаж абонементів і єврокубкових квитків.

На матчах підвищеної небезпеки (єврокубки, ігри з «Шахтарем», фінали і т.д.) на бігових доріжках перед нашими секторами будуть встановлювати захисні бар'єри, щось на зразок того, що було в чемпіонському матчі проти «Дніпра».

Також буде низка заходів в інших секторах, але нас це по суті не стосується», - сказано на сторінці ультрас у Facebook.

Нагадаємо, віце-президент ФФУ Ігор Кочетов раніше зазначав, що роботи зі встановлення загороджувальних сіток на "Олімпійському" заплановано завершити до початку нового Чемпіонату України. Такі плани існували і щодо «Арени Львів», на якій також проводять міжнародні матчі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram