>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич розповів, скільки новачків йому потрібно для щастя

Дві останні трансферні кампанії клуб провалив

Маркевич розповів, скільки новачків йому потрібно для щастя
Фото: EPA/UPG

Наставник "Дніпра" Мирон Маркевич не збирається йти з "Дніпра", але вимагає уважнішого ставлення до команди щодо трансферів.

"У двох попередніх трансферних вікнах самої трансферної роботи практично не було, навіщо себе обманювати. Єдине - за весь цей час взяли одного гарного гравця, Ежідіо. Але ви знаєте, що з ним сталося у підсумку. Ну, і Безуса ще взяли. А так - безкоштовних брали футболістів, от і все.

Я не кажу, що треба купувати футболістів масово, але кілька позицій вимагають посилення, інакше буде важко. Дуже не вистачало лівого захисника, тому що поїхав Ежидіо, і довелося перекваліфікувати Матоса. Я не кажу, що він у чомусь псував нашу гру, але це все ж не його позиція. Матос як міг, так і грав. Далі: в опорну зону не вистачало двох футболістів", - зазначив Маркевич у розмові з football.ua.

Чим Мирон Богданович більш-менш задоволений, так це центральною віссю оборони. Саме з цієї причини не пропонуватимуть новий контракт Мазуху.

"Папа погодився на перехід дуже швидко. Насамперед, він йшов до мене як до тренера. Чигринський, я вважаю, нам ще допоможе. У нас є Чигринський, Папа, Дуглас, Чеберячко. Тому треба сконцентруватися на інших позиціях - нам потрібні футболісти в середину поля і на лівий фланг захисту і півзахисту. Тому набирати центральних захисників не бачу сенсу", - сказав керманич "Дніпра".

Нагадаємо, Маркевич сказав, що Євген Коноплянка однозначно покине "Дніпро".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram