>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярмоленко: якщо влітку не поїду в Європу - плакати не буду

Андрія у Києві затримає Ліга чемпіонів

Ярмоленко: якщо влітку не поїду в Європу - плакати не буду
Фото: ФК "Динамо"

Лідер «Динамо» Андрій Ярмоленко заявив, що мріє спробувати свої сили у європейському клубі. Однак, якщо трансфер зірветься, трагедією для футболіста це не стане:

"Чи залишиться Ярмоленко у Києві на майбутній сезон? Вам же давно відома моя позиція: так, я хочу спробувати себе в іншому чемпіонаті, у хорошому клубі, але все залежатиме від того, чи надійдуть пропозиції і чи влаштують вони «Динамо» та мене.

При цьому від'їзд особисто для мене надзавданням не є. Виїхати хотілося б не тому, що мене тут щось не влаштовує: я граю вдома, на очах у рідних вболівальників, у команді, за яку вболівав з дитинства. Скажу більше: якщо перехід цього літа не відбудеться, я плакати не буду. Адже нам належить виступ у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Загалом президент знає про моє бажання перейти у закордонний клуб - я тому і продовжував контракт з «Динамо», що не хотів іти вільним агентом. Часу поговорити після закінчення сезону у нас не було - після кубкового фіналу починався збір національної команди, але якщо з'явиться привід для обговорення, ми з Ігорем Михайловичем поспілкуємося після збірної.

Усі розуміють, що у плані розвитку перехід у солідний європейський чемпіонат стане для мене серйозним кроком вперед. Але можна зрозуміти і тренера, перед яким поставлять у новому сезоні високі завдання не тільки на внутрішній арені. Проте Станіславович мене повністю підтримує».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram