>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шкртел: "Ліверпуль" запропонував мені "ветеранський" контракт

Одного з лідерів команди обурила пропозиція клубу

Шкртел: "Ліверпуль" запропонував мені "ветеранський" контракт
Фото: EPA/UPG

Мартін Шкртел відмовився продовжувати контракт із «Ліверпулем». Діюча угода словака закінчується у 2016 році, але головний тренер «червоних» Брендан Роджерс сповнений рішучості утримати одного з ключових гравців команди на «Енфілді». Клуб запропонував захиснику трирічний контракт з опцією продовження на один рік, але при цьому вніс застереження, згідно з яким повноцінний оклад словака збережеться тільки в тому разі, якщо він проводитиме щонайменше 80 відсотків матчів в рамках одного сезону.

Запропоновані керівництвом умови не влаштували Мартіна, тому переговори про укладення нової угоди припинилися. Футболіст розповів, чому так вийшло.

«Такий контракт неприйнятний для мене. Я думав, такі умови зазвичай пропонують гравцям наприкінці їхньої кар'єри або тим, у кого проблеми зі здоров'ям. Я ще не настільки старий, щоб погоджуватися на таку угоду.

Запропонований контракт не влаштував мене, тому я відмовився від його підписання. Певний час тому були розмови про зацікавленість інших клубів, і деякі пропозиції мені далі надходять. Подивимося, що станеться в майбутньому», - повідомив Шкртел.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram