>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кравець: на "Шахтар" сили ще залишилися

"Динамо" провело важкий сезон

Кравець: на "Шахтар" сили ще залишилися
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Нападник «Динамо» Артем Кравець заявив, що кияни у гарній формі підходять до кубкового фіналу проти «Шахтаря»:

«Цей сезон дійсно став найстабільнішим у моїй кар'єрі. Я думаю, це тільки початок, адже раніше бачу у своїй грі чимало прогалин, які треба заповнювати. Сподіваюся, з часом недоліки, про які я знаю і над усуненням яких працюю, виправляться, ми ще більше зіграємося. Адже попереду - Ліга чемпіонів, в якій мрію себе проявити. Не розглядаючи при цьому свої власні досягнення у відриві від командних.

Як ставлюся до конкуренції з Жуніором Мораешем? Мені, напевно, безглуздо вже її боятися - я стільки років у «Динамо», з такою кількістю форвардів конкурував. І завжди був чесним перед собою, мені нема чим собі дорікнути. Що до Мораеша, то, судячи з матчів Прем'єр-ліги, гравець він якісний, креативний - такого центрального нападника у нас у команді немає. Його поява у «Динамо» тільки урізноманітнює нашу гру, розширить її діапазон.

Чи залишилися сили на фінал Кубка України? Особисто у мене ще купа сил і енергії, та й після гри з «гірниками» мусимо провести десять днів у розташуванні збірної. Ви, без сумніву, звернули увагу, що останні матчі чемпіонату, вже перебуваючи у статусі чемпіонів, ми проводили так само серйозно, як і попередні: з урахуванням найважливішої зустрічі з «Шахтарем» ми мали бути в тонусі і в жоднму разі не розслаблятися».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram