>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Платіні: Європа підтримає принца Алі на виборах президента ФІФА

Настав час для змін, упевнений Мішель

Платіні: Європа підтримає принца Алі на виборах президента ФІФА
Фото: EPA/UPG

Президент УЄФА Мішель Платіні заявив, що у кандидата на пост ФІФА Алі бін Аль-Хусейна з'явився шанс перемогти на виборах Зеппа Блаттера.

"Блаттер може програти вибори. До вчорашнього дня Аль-Хусейн практично не мав шансів. Але ситуація змінилася. Ми дійшли до межі.

Думаю, що нас чекають великі зміни, і ми продовжимо роботу в цьому напрямку. Принц Алі молодий і амбітний, тому я підтримую його кандидатуру. Більшість європейських асоціацій голосуватиме саме за нього.

Аль-Хусейн не має потреби в грошах, і він може зробити величезний внесок у розвиток футболу. Ситуація ускладнюється тим, що у нього немає підтримки в його рідному регіоні", - цитує Guardian слова Платіні.

Нагадаємо, що раніше заарештували кількох високопоставлених чиновників ФІФА, яких підозрюють у шахрайстві, відмиванні грошей, отриманні величезних хабарів та інших корупційних діях. Свою підтримку Блаттеру вже висловили у Росії.

Вибори президента ФІФА відбудуться 29 травня у Цюриху. Напередодні виборів свої кандидатури зняли глава Королівського футбольного союзу Нідерландів Міхаель ван Прааг і португальський футболіст Луїш Фігу.

Блаттер, який неодноразово потрапляв у корупційні скандали, керує ФІФА з 1998 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram