>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бос "Наполі" звинуватив Платіні в упередженості через матч із "Дніпром"

УЄФА допомагає "Севільї" виграти турнір, впевнені у Неаполі

Бос "Наполі" звинуватив Платіні в упередженості через матч із "Дніпром"

Президент "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс заявив, що Мішель Платіні має піти у відставку, оскільки арбітри не впоралися зі своєю роботою у матчі проти "Дніпра" (1:1). Нагадаємо, Євген Селезньов зрівняв рахунок у півфіналі ЛЄ, забивши м'яч з офсайду.

"Я просто розлючений. Коли "Дніпро" забивав, був офсайд. Вони хочуть надати важливості турніру, абсолютно даремному. Ми беремо участь у ньому тільки тому, що він дає можливість вийти в Лігу чемпіонів.

На півфінал не можна призначати шістьох суддів, не здатних як слід впоратися із матчем. Робота Платіні залишила жахливі враження. Може, його час вже минув, мабуть, буде краще, якщо він піде. Неприйнятно проводити турнір, не гарантувавши гідне суддівство.

Я не можу критикувати своїх хлопців, бо вони зробили все можливе, але якщо судді були на боці "Дніпра", це означає, що "Наполі" когось дратує, що кубок Ліги Європи має знову вирушити в Іспанію, до "Севільї" .

Просто скажіть, що хочете саме цього, і ми відійдемо убік, вийдемо з боротьби, бо не хочемо бути посміховиськом. Якщо Платіні хоче правити - будь ласка, але він повинен робити це мудро, як монарх.

Він міг організувати якісніше суддівство. Я вчора бачив роботу Ніколи Риццолі у Лізі чемпіонів, а нам дістався Моен. Хто він такий, ви взагалі чули про нього? Він серйозний арбітр? Він кваліфікований?

Дорогий Платіні, молюся про те, щоб ти став кращим. Зняття з Ліги Європи не допоможе нашому бюджету. Солодких снів, Платіні", - заявив Де Лаурентіс.

Додамо, переможець ЛЄ отримує путівку до Ліги чемпіонів. Таке рішення ухвалив виконком УЄФА минулого року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram