>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чічаріто не мав права так святкувати халявний гол, - Анрі

Гол мексиканцю "подарував" Кріштіану Роналду

Чічаріто не мав права так святкувати халявний гол, - Анрі
Фото: EPA/UPG

Мексиканець Хав'єр Ернандес Чічаріто, замінивши у стартовому складі "Реала" травмованого Бензема, вивів "Галактікос" у півфінал ЛЧ. У матчі проти "Атлетіко" мексиканець забив на 88-й хвилині єдиний гол, який і вирішив долю протистояння - Чічаріто після блискучого проходу Кріштіану Роналду послав м'яч у вже практично порожні ворота.

Цей м'яч став для гравця збірної Мексики першим у Лізі чемпіонів з листопада 2012 року, коли він забивав "Бразі" у складі "Манчестер Юнайтед". Нагадаємо, влітку 2014 року "Дияволи" віддали мексиканця в оренду "Реалу" - Луї ван Галл на Хав'єра не розраховував. У Мадриді мексиканець прижитися не зміг і більшість часу проводив на лавці запасних. Однак через травму Бензема Анчелотті мусив поставити до складу Чічаріто і, як бачимо, не схибив.

Відомий у минулому французький бомбардир, а нині телевізійний експерт Тьєррі Анрі у свою чергу розкритикував Чічаріто:

"Насправді цей гол належить Роналду. У цьому моменті, щоб не ризикувати і не робити дурниць, він не став бити сам і віддав пас партнеру, який був у кращій позиції. Мені не сподобалося, що Чічаріто відреагував так, наче він вирішив долю чемпіонату світу. Це не гол, це - халява. Розвернися і відсвяткуй з Роналду. Це було зрозуміло навіть телекамері, яка взяла португальця крупним планом. Якби так вчинив Роналду, я б сказав те саме. У таких ситуаціях треба дякувати партнеру".

Додамо, Роналду оновив власний рекорд, зробивши 19-ту гольову передачу в сезоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram