>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кабмін звільнив з Мінспорту олімпійську чемпіонку

Підгрушна пішла з держслужби в спорт

Кабмін звільнив з Мінспорту олімпійську чемпіонку
Фото: xsport.ua

Кабінет міністрів прийняв відставку олімпійської чемпіонки з біатлону Олени Підгрушної, яка вирішила повернутися в спорт, з посади заступника міністра молоді та спорту. Разом з нею звільнено ще одного заступника міністра Євгена Баженкова, говориться в розпорядженнях №331 і №332, які були підписані 8 квітня.

Підгрушна була заступником міністра з 25 березня 2014 року. Чоловік Олени - народний депутат України, член націоналістичної партії "Свобода" Олексій Кайда.

"Я хотіла народити дитину, але не вийшло. І після цього я вирішила, що треба повертатися зараз або ніколи. Сподіваюся, що в Міністерстві на мене ніхто не ображається, я їх довго вмовляла, щоб відпустили без бою", - прокоментувала раніше своє рішення Підгрушна.

На Олімпіаді в Сочі жіноча збірна України з Підгрушною у складі виграла "золото" в естафеті. Після закінчення ОІ 28-річна Олена пішла зі збірної. Також минулий сезон через травму пропустила Віта Семеренко. На ЧС-2013 Підгрушна завоювала три медалі: "золото" в спринті, "срібло" в естафеті, "бронзу" в гонці переслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram