>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" влітку заробив на трансферах 30 мільйонів, - Франков

З такими грошима команда може поборотися за єврокубки

"Металіст" влітку заробив на трансферах 30 мільйонів, - Франков
Фото: metalist.ua

Минулого літа харківський "Металіст" продав гравців на 30 млн. За умови грамотного управління цими грошима клубу цілком могло вистачити на три сезони. Таку думку висловив головний редактор "Футболу" Артем Франков на своїй конференції на порталі MatchDay:

"При здоровому, направленому на розвиток, а не розвалення, керівництві і більш-менш гідному фінансуванні - за рік-півтора повернули б команду на колишній рівень. Розумієте, що найбільше бісить - більше ніж на 30 лямів влітку гравців продали! Та цих грошей "Металісту" на три сезони вистачило б, щоби третє місце посісти і як мінімум за ЛЧ боротися!!!".

Нагадаємо, зараз "Металіст" знаходиться в епіцентрі гучного скандалу. Президент клубу Сергій Курченко практично півроку не платить зарплату своїм футболістам. Як наслідок, південноамериканські легіонери покинули клуб, розірвавши контракти. Українські футболісти влаштували страйк, відмовившись грати за команду у весняних матчах. Наразі за "Металіст" виступають гравці, які підписали контракти у 2015 році, і футболісти з молодіжного складу.

Додамо, влітку з "Металіста" пішли Марлос, Азеведо, Бланко, Гомес.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram