>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: "Генгам" вчинив некрасиво і має зазнати покарання

У четвер кияни мають можливість узяти реванш

Ребров: "Генгам" вчинив некрасиво і має зазнати покарання
Фото: fcdynamo.kiev.uа

У четвер «Динамо» в першому матчі 1/16 фіналу ЛЄ програло «Генгама» в скандальному поєдинку. Нагадаємо, ще в першому таймі арбітр вилучив з поля Ярмоленко і Беланду. Головний тренер команди Сергій Ребров впевнений, що його підопічні у повторній грі візьмуть реванш:

«Слава Богу, що маємо матч-відповідь! Якби це був, наприклад, поєдинок чемпіонату України або групового етапу Ліги Європи, то, напевно, зараз емоції були б іншими. Але всі ми розуміємо, що маємо можливість усе виправити і час для того, щоб підготуватися до майбутнього поєдинку.

Головне, щоб хлопці мали холодну голову, щоб вони не кинулися відразу «вбивати» цю команду. Хоча водночас я вважаю, що гравці «Генгама» вчинили дуже негарно. І тепер вони повинні зазнати покарання за це. Все в наших руках.

Зараз усі розуміють, що передусім потрібно розуміти, за рахунок чого ми збираємося обігравати цю команду. Повторю те, що вже казав: по-перше, 40 хвилин першого тайму матчу з «Генгамом» ми грали гідно. Незважаючи на те, що це був перший офіційний поєдинок другої частини сезону, хлопці дійсно показували досить переконливий футбол.

Травми? На Ленса ми сподіваємося, але поки що він ще навіть не взявся до бігової роботи. Думаю, з понеділка він почне бігати.

Мбокані в суботу прилетів до Києва. Зараз він узявся до бігової роботи».

Зазначимо, в повторній грі, яка відбудеться у четвер, «Динамо» не зможе розраховувати на дискваліфікованих Сидорчука, Ярмоленко та Беланду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram