>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Творець непереможного "Мілана" перебрався в "Барсу"

Каталонцям вдалося запросити фахівця топ-рівня

Творець непереможного "Мілана" перебрався в "Барсу"
Фото: http://mskforum.ru

Новим спортивним директором "Барселони" призначать Ар'єдо Браїду, який раніше працював у структурі "Мілана". Про це повідомив президент каталонців Хосеп Марія Бартомеу:

"Браїда - нове підписання Барселони. У четвер ми підпишемо з ним контракт. Допомагати йому будуть Карлес Рексач, Хорді Местре і Хав'єр Бордас. Їхнім завданням буде комплектація команди до нового сезону: приїзди, від'їзди, продовження контрактів, пошук новачків. Молодіжною командою керуватиме Хорді Роура.

"Барселона" не може реєструвати нових гравців, але ми можемо їх підписувати. Тим не менше, треба зосередитися на внутрішніх справах у домі".

Нагадаємо, раніше Андоні Субісаретту звільнили з поста спортивного директора "Барси". Легенду каталонського клубу журналісти і вболівальники звинувачували у поганій роботі на трансферному ринку. Зазначимо, ФІФА заборонила клубу реєструвати нових футболістів до 2016 року.

Додамо, Браїда - легендарна особистість у європейському футболі. Саме Адріано Галліані і Ар'єдо є тими двома ключовими топ-менеджерами, які з'явилися в "Мілані" одночасно з Сільвіо Берлусконі (у 1986 році) і створили непереможний "Мілан" 80-90-х років, який п'ять разів вигравав ЛЧ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram